Wie zijn we?

Over Combilas

Combilas is een professioneel uitzendbureau gevestigd te Rotterdam. Combilas is al jaren een betrouwbare partner in personele diensten, met een grote verscheidenheid aan klanten in diverse disciplines. Begonnen in diverse branches maar voornamelijk bekend als een specialist in het leveren van lassers,bankwerkers, ijzerwerkers, bouwmedewerkers, bedienend personeel en promotiemedewerkers. Voor elke discipline is hiervoor een medewerker aangesteld met ” verstand van zaken ””. Deze is regelmatig op de werkvloer te vinden en heeft regelmatig met U als opdrachtgever contact. Uw contact persoon is in staat de te verrichten werkzaamheden in duidelijke taal te overleggen, waardoor misverstanden nagenoeg niet voor komen.

Wat biedt Combilas u als opdrachtgever?

Combilas biedt haar opdrachtgevers een betrouwbare partner in een dynamische werkomgeving. Door snel, maar zorgvuldig en flexibel in te spelen op uw wensen op personeelsgebied, kan de Combilas veel voor u betekenen. Door samenwerking met onze organisatie kunt u zich veel zorgen en werk besparen, want u hoeft zich minder druk te maken over de risico’s van het ziekteverzuim, loonbetalingen, ontslagprocedures en alle administratieve rompslomp. Vanuit ons specialisme van werven en plaatsen van personeel, kunnen wij u ook aanvullende personele diensten leveren.

Bedrijfsfilosofie

Vertrouwen is iets dat verdiend moeten worden. Indien u ons dit vertrouwen geeft, doen wij er alles aan om te bouwen aan onze reputatie als betrouwbare partner in personele diensten. Vanzelfsprekend streven wij ernaar om al uw vragen serieus te beantwoorden. Afspraken worden- voor zover dit binnen ons vermogen ligt – altijd nagekomen.

Opdrachtgevers

Wie zijn onze Opdrachtgevers? Feitelijk kan iedereen dat zijn die op zoek is naar personele ondersteuning. Zowel voor een kortere, dan wel een langere periode. Soms gaat het om detachering, soms om bemiddeling bij het aannemen van vaste werknemers en natuurlijk ook om gewone uitzendopdrachten. Als zakelijke partner zijn wij gewend om mee te denken met onze opdrachtgevers.

Personele Diensten

Als werkgever kent u enigszins de ingewikkelde aspecten en risico’s die het hebben van personeel met zich meebrengt. Aangezien de wetgeving en het personeel steeds hogere eisen stelt aan de werkgever in deze tijd, besluiten steeds meer bedrijven gebruik te maken van een zakelijk partner die in dit aspect van een gezonde bedrijfsvoering meedenkt. Door gebruik te maken van het personeel dat wij u aanbieden kunt u zich met uw kernactiviteiten bezighouden, zonder u druk te hoeven maken over de risico’s en kosten van ziekteverzuim, de administratieve afhandeling van diverse zaken, loonbetalingen, ontslagprocedures etc. Laat ons daarom met u meedenken!

Werknemers

Na een zorgvuldige sollicitatieprocedure worden mensen bij ons aangenomen. Dit gebeurt door medewerkers die kennis van zaken hebben. Mede door een intensieve begeleiding op de werkvloer zijn wij goed op de hoogte van de kwaliteiten van onze werknemers. Ook door middel van diverse opleidingstrajecten verhogen wij telkens weer het niveau. Wij stellen ons dan ook op het standpunt dat wij u confronteren met deskundig personeel.

Disciplines

Wij bieden bedrijven vakbekwaam personeel in diverse disciplines. Zoals u van ons mag verwachten zijn wij aangesloten bij de juiste bedrijfsverenigingen. Wij adviseren u altijd naar de recente WKA- gegevens te vragen waaruit blijkt dat aan de wettelijke betalingsverplichtingen wordt voldaan.

Werkzaamheden

Deze zijn divers te noemen. Afhankelijk van uw kwaliteit en voorkeur heeft Combilas werk voor u dat varie?t van het assisteren bij tot het kompleet plannen van de werkzaamheden.

Wat biedt Combilas

Combilas B.V. biedt zijn personeelsleden een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de gestelde CAO voor de bedrijfstak. Ervaring, inzet en goed vakwerk wordt door ons altijd gewaardeerd waardoor doorgroeimogelijkheden qua verdiensten mogelijk zijn. Maar bijna net zo belangrijk, wij bieden u de kans bij een gezond groeiend bedrijf te werken dat eerlijk en recht door zee is. Betrouwbaar en waar allerlei zaken bespreekbaar zijn. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u ons altijd bereiken onder telefoon regio Zuid- Holland 010-4777866 U kunt ook op de link contact klikken om direct een mail te versturen.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u ons altijd bereiken onder telefoon regio Zuid- Holland 010-4777866 U kunt ook op de link contact klikken om direct een mail te versturen.

Neem contact op ons

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.